Meer dan verrast was ik … #Perron29

Michiel Miellet oud-leerling en later souschef bij Hotel Wesseling toen ik daar daar chef was, had een reservering geplaatst voor zeven mensen, om te komen eten binnen ons schuurtje Perron29. Met volle verbazing namen wij de gasten in ontvangst, het bleken allemaal oud-leerlingen en of bevriende docenten te zijn. Wat een mooie verrassing… Michiel, Martin. Pascal, Edwin, Gerco, mark en Wim….
15079100_1873038086251251_2443916487377205840_n Meer dan verrast was ik ... #Perron29

Het was meer dan gezellig… verhalen uit de oude doos, verhalen van het heden…. maar ja ik stond met mijn kloten naar de hitte bron en heb daardoor waarschijnlijk wel het één en ander gemist, dus we gaan dit nog eens overdoen op een andere locatie…. Hoe mooi is het dat na al die jaren er nog altijd een verbintenis is tussen ons….

Belangrijk voor ons perronnetje is dat er overnachting mogelijkheden zijn voor een optimale avond waarbij men ook kan genieten van de vele natjes die de gerechten begeleiden en gewoon omdat het lekker is. Nu zijn er op aanvaardbare loopafstand hotels beschikbaar, dus daar ga ik binnenkort maar eens langs.

Het was meer dan gezellig, ik stond vanmorgen op met een klein hamertje in het hoofd en dat was ik niet meer gewend… geweldig. De wijnen waren meer dan goed #Winetable en de sommelier ter plaatse was informatief… kreeg ik te horen… bedankt Jol…